Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Род Айлънд

Имоти за продажба в Род Айлънд

Роуд Айлънд е в района на Нова Англия и неговата столица е Провидънс.

Граничи на север и на изток с Масачузетс, на запад с Кънектикът и на юг с Роуд Айлънд Саунд и Атлантическия океан.

Средната стойност на имот за продажба в Роуд Айлънд нарасна с 8,5% през последната година и се очаква да се увеличи с 7,2% до следващата година.

Род Айлънд е много популярен между жителите на съседни държави. Историческият Нюпорт, разположен на остров Aquidneck в красивия залив Narragansett, е известен със своите величествени имения, построени през 1800-те години като "летни къщи" от Vanderbilt, Astor и други богати промишлени семейства в Североизточната част.

Провидънс е известен и с това, че има най-много магазини за понички в Съединените щати, включително повече от 50 пункта Dunkin Donuts в целия град.

Роуд Айлънд е малка държава, която е изправена пред някаква динамика на пазара като бумът на метрополисните пазари като Бостън и Ню Йорк. Докато продажбите на имоти за продажба в Роуд Айлънд са се увеличили за пета поредна година през 2017 г., с 6% увеличение на средните цени, остава голям недостиг на запаси.

Пазарът на недвижими имоти в Роуд Айлънд се характеризира с липса на икономическа достъпност и по-голямо търсене от предлагането. Разходите за продажба на имоти в Роуд Айлънд са 4,1 пъти по-високи от средните доходи, докато на национално ниво те са едва 3,6 пъти по-високи.

5-те най-добри места за закупуване на имот за продажба в Роуд Айлънд с най-добри цени за домашна оценка са:

Ashaway, което е неперсонифицирано село в град Hopkinton. Общината е дом на отлични училища.

Долина на Надеждата, която е село в град Хопкинтон.

Грийнвил, който е село в град Смитфийлд, част от метростанция Провиденс, много интересно място, където се търси имот за продажба в Роуд Айлънд.
Кингстън е село в южната част на Кингстаун и е една от най-бързо развиващите се общности в щата и Уестърли, която е крайбрежна общност на южния бряг на Род Айлънд.

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 3142

За продажба Други (жилищни имоти), Род Айлънд, Providence, Providence, Providence

3,690,432.51BGN
За продажба
Други (жилищни имоти)

418 m²
Waterfront MAGNIFICANT НАЧАЛО ИМОТИ
UNAVAILABLE
Карта, движение на цените и статистики
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB